• Covid 19 info

  Har du tegn på luftvejsinfektion bedes du aflyse din tid, også selvom det er med kort varsel. Det koster dig ikke noget. Du bedes vente med at komme på klinikken indtil 48 timer efter, at du er blevet symptomfri. På klinikken er der håndsprit og du bedes spritte hænder af, når du ankommer. Foretrækker du håndvask, er du selvfølgelig velkommen til dette i stedet. Jeg bærer selvfølgelig mundbind under hele dit besøg. Jeg testes hver dag for Covid19, således at du kan føle dig tryg ved din behandling.

 • Ny håndbehandling

  Nu kan du få behandlet dine hænder, med en collagen-maske og med mikrostrøm. Den er effektiv til behandling af leverpletter, aldersrelaterede rynker og tørre hænder. Du får det bedste resultat, hvis du får 1-2 behandlinger pr uge og 10 i alt. Holdes derefter ved lige med 1 behandling hver måned.

 • Ny klinik adresse

  Så er klinikken flyttet til Holte Stationsvej 16, 1. sal – lige oven på Emmery. Du kan nu sagtens komme i god tid, da jeg har fået et dejligt venteværelse hvor du kan nyde en god kop kaffe. Du kan stadig parkere gratis og der er masser af parkeringspladser lige omkring klinikken. Kommer du med S-toget skal du nu kun gå et par minutter og så er du på klinikken. Jeg glæder mig meget til at vise dig de nye lokaler.

 • Få lavet Covid 19 quick-test på klinikken

  Som kunde hos Caci Treat tilbydes du nu mulighed for at få lavet en Covid19 antigen quick-test. Testen er godkendt af de tyske sundhedsmyndigheder som hurtigtest og har en sikkerhed på 97,5% ved næse-swap-test. Det koster 250 kr incl moms at blive testet. Du skal være rask, og må ikke have symptomer på luftvejsinfektion. Bestil tid under onlinebooking. Du kan også få testen udført, når du kommer til din behandling.

 • Ventetid på opstart af CACI forløb

  Der er pt lidt ventetid på at komme i gang med CACI lige nu 4-5uger. Du bedes først booke tider fra uge 03/2021. Så jeg vil anbefale, at du får booket alle dine tider ( 1-2 om ugen, husk at der max må være 9-10 dage imellem hver behandling). Har du brug for hjælp med at booke eller få planlagt dit forløb, så ring eller SMS på 2254 6908 så kan jeg hjælpe dig.

 • Vil du GRATIS prøve et mini-facelift?

  Du kan nu få lov at prøve hvad CACI kan gøre for dig. Book tid til en gratis hudkonsultation, så får du lavet et mini facelift. Det gør ikke ondt, det er super behageligt. CACI er mikrostrøm som benyttes til at lave en slags fitness træning af ansigtets muskulatur – det er umuligt selv at opnå samme effekt med ansigtsøvelser. Behandlingen er gratis og helt uforpligtende. Det eneste du skal være opmærksom på er, at være så venlig at melde afbud senest 48 timer før din tid. Da værdien af din tid er 600 kr, er det et stort spild…

 • Det prisbelønnede amerikanske klinik-mærke “iS Clinical” benyttes nu ved alle behandlinger

  Caci Treat er blevet forhandler af det supereffektive amerikanske mærke iS Clinical. Det er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet. Det vil sige, at ingredienserne er mere virksomme og dermed mere effektive end kosmetisk fremstillede serier. I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver klinisk dokumenterede…

Call Now Button