Instant and natural facelift

Beautyful in a natural way – Do you want to appear as the best version of yourself?

Non surgical face lifting

Beautiful skin without surgery

With over two decades of experience and research behind it, CACI International is a world leader in non-invasive aesthetic treatments, delivering dramatic results without the need for surgery.

At the forefront of aesthetic treatment technology CACI has an impressive celebrity following with Jennifer Lopez, Linda Evangelista and Jennifer Aniston all crediting it with their youthful looks.

Using the latest technological and scientific advancements CACI offers a range of treatment systems providing tailored solutions for men and women of all ages and with all skin types.

Synergy is the latest and most advanced CACI system and uses the dual action of simultaneous LED and microcurrent energy to stimulate tissue regeneration and help in the production of collagen. The combination of these two technologies provides more visible and longer lasting results.

Services

  • Non surgical facial and neck area toning
  • Reducing fine lines and wrinkles
  • “Hooded eyes”
  • Reduce puffiness and dark circles, softes fine lines in eye area
  • Instant lift, shapes and tones your buttocks area reducing cellulitis
  • Antiage treatment for hands
  • Reducing problems after Bells palsy

Liselotte Lund
1. Juni, 2021.
Den ultimative forkælelse. Anja arbejder proffessionelt og dygtigt. Hun er sød og behagelig og jeg nyder, hvert øjeblik når jeg er hos hende. Sidst men ikke mindst er jeg utrolig glad for resultatet af min øjenbehandling.
Tina
18. Februar, 2021.
Jeg har gode erfaringer med Caci Treat. Behandlingen giver en flot opstramning og masser af glød. Udover det, er det simpelthen så dejligt undervejs. Man ligger i skønne omgivelser, lytter til blid musik og kommer helt ned i gear. Selve behandlingen føles som blid ansigtsmassage. Jeg kan kun varmt anbefalede Caci hos Anja!!
Vising
18. Februar, 2021.
Det er dejlige og rolige omgivelser. Det er fantastiske behandlinger!
Eva Riedel
18. Februar, 2021.
Jeg elsker at komme hos Anja -ikke bare fordi resultaterne taler for sig selv, men også fordi stemningen er skøn, og Anja er fantastisk!
kunde
17. Februar, 2021.
Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at være i Anjas hænder, men har købt super lækre produkter, som blev leveret til døren. Super god service og hurtig til at besvare henvendelser, selv i weekend. Top service og jeg glæder mig til en behandling, når DK åbner op igen ✨✨✨✨✨
Louise Wennecke
17. Februar, 2021.
Super service, lækre behandlinger og hurtig levering af vare ❤️
Helle
17. Februar, 2021.
En utrolig effektiv behandling - på en naturlig måde - en profesionelle behandler Jeg kan varmt anbefale Klinikken i fantastiske nye lokaler med en stemning ro og omsorg
Preben Damgaard
17. Februar, 2021.
Dejlig oplevelse og god service. Kan anbefales. Anja er dygtig
Annette
16. Februar, 2021.
Hvor jeg dog savner mine behandlinger hos Caci-Treat i Holte - må det dog snart blive normale tilstande igen! Her kommer årsagen til mit store savn: Kære alle med nuværende eller tidligere ansigtslammelse, Jeg må bare dele denne fantastiske erfaring! Jeg har fundet ud af, hvad der virker på et ”dovent øje”!! Men først lidt baggrund: For fire år siden havde jeg en akut ansigtslammelse i venstre side. Vågnede en morgen og hele venstre side hang – ringede til lægen og blev indlagt med det samme. Man må sige, at det blev taget meget alvorligt og alt blev tjekket. Jeg havde aldrig hørt om det før og var selvfølgelig noget chokeret. Heldigvis viste det sig, at det var forårsaget af en virus i øret, så på den måde var det ikke farligt. Jeg var hjemme fra arbejde i ca. fire uger, hvor jeg kæmpede for at få gang i ansigtsmusklerne igen. Jeg lavede de øvelser, som jeg havde fået af hospitalet og konsulterede akupunktør. Langsomt kom der gang i det lammede ansigt igen og jeg var bare glad! Men, men – jeg fik varige gener – mit venstre øje er fortsat mindre end det højre og det løber i vand. Jeg har været til øjenlæge og nej, det er ikke stoppede tårekanaler. Årsagen er, at musklerne bag og rundt om øjet aldrig rigtig er kommet i gang igen. Jeg googlede og googlede for at finde ud af, hvad jeg skulle gøre og fandt ud af, at man i England have opfundet Caci til behandling af netop dette. OG til alt held havde Anja netop startet klinik i Holte. Jeg startede i december og efter 8 behandlinger kunne jeg mærke en tydelig forbedring - dette kan med fordel vedligeholdes med ca en gang om måneden, så nu håber og beder jeg til, at vi snart kan få Anja tilbage! Jeg kan så varmt anbefale denne behandling til at få rettet det skæve ansigt - at det også har en ansigtsløftende effekt - det er jo bare dejligt. Mere info hos: Caci-Treat.dk Anja Røgind Tlf.: 22546908
Kristin Blach
11. Februar, 2021.
Fantastisk behandling i smukke omgivelser. Anja er utrolig dygtig - jeg glæder mig til næste besøg.

CACI TREAT

Holte Stationsvej 16, 1. sal
2840 Holte
Tlf. 2254-6908

SENESTE NYHEDER

ÅBNINGSTIDER

Søndag og mandag: Lukket
Tirsdag: 8-16
Onsdag: 8-16
Torsdag: 13-19
Fredag: 8-16
Lørdag: 9-14