Behandlinger

Alle behandlinger tilrettelægges ud fra dine ønsker og behov og kan udføres som enkeltstående, MEN den opstrammende effekt på muskulaturen vil være kortvarig. Det kan sagtens bruges som en enkelt behandling fx hvis du skal til en stor fest – så bestil behandling samme dag eller dagen før.

Længerevarende effekt

Vil du have en længerevarende effekt, skal du have et behandlingsforløb på:

  • 8-10 behandlinger.
  • 1-3 behandlinger pr uge med minimum en dags mellemrum
  • Ved mange rynker, alder +65 år eller solskadet hud, skal du regne med at have op til 15 behandlinger.

Men hud er forskelligt og reagerer forskelligt, så vi kan altid tilpasse antallet af behandlinger til hvornår du er tilfreds. Når forløbet er gennemført, skal effekten vedligeholdes med 1 opfølgende behandling hver 4-7. uge. Det er ligesom med fitness, at passes træningen ikke, så forsvinder opstramningen desværre.

CACI Glow Express

Her bruges ikke nødvendigvis microcurrent, så her er du ikke afhængig af et særligt behandlingsinterval. Ofte kan behandlingen suppleres med microcurrent, men det kan også undgås såfremt du fx skulle være gravid, have pacemaker eller andre af de beskrevne kontraindikationer til microcurrent.

Quick Lift behandling

Fås både som tilkøb til CACI ansigtsbehandlinger og nu også som en selvstændig behandling.

Her benyttes 4 metoder:

  1. Paradoxical vessel- motricity:  Vævet udvider og trækker sig sammen.
  2. Cryophoresys og barophoresys: Kombinationen af kulde sammen med det høje tryk på huden bevirker en intens indtrængning af Coolifting ́s aktive ingredienser og dermed øges effekten af disse.
  3. Cryo-carboxyterapi: Aktiverer blodcirkulationen og stimulerer collagen og elastin opbygningen.
  4. Thermal shock: Cool Liftings ekstremt høje tryk og pludselige kulde har en omgående virkning.

Resultat:

Quick Lifting giver en øjeblikkelig effekt på rynker og en foryngende effekt. Behandlingen anbefales som kombination i forbindelse med CACI.

Behandlingsoversigt

Microcurrent behandling:Beskrivelse:
CACI Facegym quick
30 min

Du vælger et fokusområde enten øjne eller kæbe, som der primært fokuseres på. Afrens, mikrostrøm og lysterapibehandling, fugt og solbeskyttelse. Effekt ved øjne: Minimerer mørke rande, poser og fine linjer. Effekt ved kæbe: Giver skarpere kæbelinje og minimerer hamsterposer.

CACI Facegym Lift
45 min

Afrens, behandling med mikrostrøm af ansigt og hals, rynkebehandling ansigt og hals. Afsluttes med fugt og solbeskyttelse. Løfter ansigt generelt, udglatter rynker, forbedrer glød.

CACI Facegym Lift Extra
60 min

Ligesom CACI Facegym + ekstra 15 min behandling til valgfrit område (fx øjne eller kæbe)

CACI Facegym Signature/Synergi
75 min

“RED CARPET TREAT”
Ligesom CACI Facegym + 30 min ekstra behandling af kæbelinje + fugtmaske til hele ansigtet/øjne eller hænder. Incl. buccal massage.

CACI Balle-gym
30 min

Mikrostømsbehandling af bagside af ben og numse. Løfter og strammer ballemuskler, mindsker appelsinhud/cellulitis.

CACI Antiage hænder
30 min

Collagenmaske og behandling med mikrostrøm. Effektiv antiage til hænder, reducerer hyperpigmentering, fine linjer/rynker og giver eminent fugt.

CACI Glow Express
30 min

Afrens, derefter enten peeling med ultralyd eller  microdermabrasion med lysterapi, specifik rynkebehandling, afsluttes med fugt og solbeskyttelse.

Quick Lift (kun add on til øvrige ansigtsbehandlinger)

Quick Lift behandling fås som tilkøb til ansigtsbehandlinger. 1 patron svarer ca til behandling i et område på 15×15 cm (fx ansigt). Her benyttes et højt CO2 tryk og ekstrem kulde til at transportere hyaluronsyre ind i de øverste hudlag. Behandlingen supplerer utroligt godt CACI som arbejder på muskulaturen.  

Quick Lift
15 min

Effektiv som kur-behandling af fx ansigt, hals, decollete eller overarme. 1 behandling inkluderer 1 patron og kan benyttes i et område på ca 15×15 cm. Ønskes større område, så skal du regne med flere patroner. 1-2 behandlinger anbefales pr uge i et forløb på 8 behandlinger. Her benyttes et højt CO2 tryk og ekstrem kulde til at transportere hyaluronsyre ind i de øverste hudlag. 

CACI TREAT

Holte Stationsvej 16, 1. sal
2840 Holte
Tlf. 2254-6908

ÅBNINGSTIDER

Søndag og mandag: Lukket
Tirsdag: 8-16
Onsdag: 8-16
Torsdag: 13-19
Fredag: 8-16
Lørdag: 9-14