OBS Skal du bestille tid til:

1. Opstartsforløb:

Du bedes først booke tider til opstartsforløb, når du HAR fået en prøvebehandling. Der er ventetid på at starte op, lige nu kan du booke fra 14. august 2023.  Du kan godt finde tider før i bookingsystemet, men du bedes venligst ikke booke disse tider, da de er reserveret til kunder som allerede er i opstartsforløb eller som har brug for en opfølgningsbehandling.

Jeg vil anbefale at du får booket 6 tider allerede nu, så har du flest tider at vælge imellem.

OBS. Jeg vil bede dig overveje nøje, om du reelt ønsker et behandlingsforløb inden du booker alle dine tider. Såfremt du aflyser med kort varsel, er det nemlig meget vanskeligt for mig at finde en ny kunde som kan overtage lige præcis dine tider. Og da jeg ikke tager gebyr for aflysning beder jeg om din forståelse.

Det bedste resultat får du, hvis du bestiller som følgende:

 • De første 14 dage, helst 3 tider.
 • Derefter 1-2 tider pr. uge.
 • Der skal være minimum 1 dag imellem hver behandling
 • Når forløbet er overstået, skal du regne med at have en opfølgende tid hver 4-7. uge

MHT betaling kan du vente med at købe et rabatkort til du starter op på dit forløb. Du kan nemt købe det online, det ligger under priser. Her kan du vælge ratebetaling, og på den måde fordele betalingen over 2 måneder. Du kan selvfølgelig også købe det på klinikken og du kan betale med Mobilpay, kreditkort eller kontant. Hvis du ønsker ratebetaling, skal rabatkortet købes online.

2. Prøvebehandling for nye kunder

Hvis du er i tvivl om FACEGYM er noget for dig, så kan du starte med en prøvebehandling på 45 min som du får til 575 kr. Dette tilbud kan benyttes 1 gang for nye kunder. 

Hvordan skal du gøre? Du booker bare en Prøvebehandling her under online booking. Hvis du har brug for hjælp eller er i tvivl, så ring til mig på 2254 6908 så vil jeg hjælpe dig. Betaling foregår på klinikken. 

Betaling

Du betaler først ved behandling og jeg modtager kontant, mobilepay, applepay eller kreditkort.

Klippekort/gavekort: Du bestiller bare dine tider.

Handelsbetingelser pr. 1/3-2021:

 • Afbestilling skal ske 48 timer før behandlingens start.  
 • Afbestilling mellem 24-48 timer, da koster det et gebyr på 50% af behandlingens pris. 
 • Ved afbud med under 24 timer til behandlingens start, da koster det 100 % af behandlingens pris.
 • UDEBLIVELSE: Da koster det et gebyr på 100% af behandlingens pris. 

Kontraindikationer ved microcurrent behandlinger:

 • Hvis du lider af følgende, kan du desværre ikke behandles med microcurrent (=alle løft), da microcurrent kan påvirke din lidelse/graviditet/pacemaker:

  • Pacemaker (der er dog en mulighed hvis du har ICD og du kan kontakte dit behandlingssted og få tilladelse til mikrostrømsbehandlingen)
  • Epilepsi
  • Alle former for aktiv cancer
  • Sclerose
  • Graviditet
  • Hyperallergi

  Jeg kan godt behandle dig med microdermabrasion, peeling og diverse masker (fugt og øjne), som klart kan anbefales, så du også kan få lidt lækkert.

  Antidepressiv medicinsk behandling: Så kan du godt tåle behandlingen, men skal være opmærksom på at der kan gå lidt længere tid før end resultatet kan ses.

  Botox: Har du fået behandlet et område med Botox tidligere, anbefaler jeg, at du venter med at opstarte et forløb til 6 uger efter indgivelse. Alternativt kan jeg undgå det område, som du har fået injektioner på. Det der sker med en muskel som har fået botox er jo, at den lammes og da jeg arbejder på at få muskler til at stramme sig – kan jeg desværre ikke det hvis den er lammet 🙁

  Fillers: Er du behandlet med fillers, anbefaler jeg at du først booker en tid 14 dage efter din fillers-behandling.

  Hvis du er i tvivl, så ring til mig på 22546908 så tager vi en snak om det.

CACI TREAT

Holte Stationsvej 16, 1. sal
2840 Holte
Tlf. 2254-6908

ÅBNINGSTIDER

Søndag og onsdag: Lukket
Mandag: 9-15
Tirsdag: 12-19
Torsdag: 12-19
Fredag: 8-16
Lørdag: 9-14 (hver 4. lørdag)