Bestil tid

Du kan nemt bestille tid og få et overblik over ledige tider her i vores online bookingsystem. Book tid her. Du betaler først ved behandling. Har du allerede købt et klippekort eller fået et gavekort, kan du bruge den kode som er på klippekortet (står i mail da du købte klippekort) og ellers ordner vi det når du kommer. DVS du bestiller bare tid og så klarer vi betalingen hvad enten det er kontant, mobilepay eller klippekort når du kommer til klinikken.

Handelsbetingelser pr. 1/2-2020:

  • Afbestilling skal ske 48 timer før behandlingens start.
  • Afbestilling efter 48 timer, da koster det et gebyr på 50% af behandlingens pris.
  • UDEBLIVELSE: Da koster det (almindeligvis) et gebyr på 100% af behandlingens pris. Jeg har fuld forståelse for at man kan blive akut syg eller der kan ske andet så man ikke kan passe sin aftale. MEN så giv venligst besked på 2254 6908. TAK 🙂

Kontraindikationer ved microcurrent behandlinger:

Hvis du lider af følgende, kan du desværre ikke behandles med microcurrent (=alle løft), da microcurrent kan påvirke din lidelse/graviditet/pacemaker:

  • Pacemaker
  • Epilepsi
  • Alle former for cancer (rask i 5 år, så kan du behandles)
  • Sclerose
  • Er gravid
  • Hyperallergi

Skulle du have glemt at fortælle om ovenstående lidelser eller graviditet, er jeg desværre nødt til at fralægge mig ethvert ansvar, såfremt behandlingen skulle forårsage nogle skader på dig. Jeg kan godt behandle dig med microdermabrasion, peelings og diverse masker (hydro og eye revive), som klart kan anbefales, så du også kan få lidt lækkert.

Antidepressiv medicinsk behandling: Så kan du godt tåle behandlingen, men skal være opmærksom på at der kan gå lidt længere tid før end resultatet kan ses.

Botox: Har du fået behandlet et område med Botox tidligere, anbefaler jeg, at du venter med at opstarte et forløb til 3 måneder efter indgivelse. Alternativt kan jeg undgå det område, som du har fået injektioner på. Det der sker med en muskel som har fået botox er jo, at den lammes og da jeg arbejder på at få muskler til at stramme sig – kan jeg desværre ikke det hvis den er lammet 🙁

Fillers: Er du behandlet med fillers, anbefaler jeg at du først opstarter et forløb 14 dage efter din fillers-behandling.

Hvis du er i tvivl, så ring til mig på 22546908 så tager vi en snak om det.

Call Now Button