OBS Skal du bestille tid til:

1. Forløb:

Der er desværre lidt ventetid på opstart af forløb, men så har du til gengæld noget at glæde dig til. Du bedes ikke booke tider før fra uge 6. Selvom du måske ser en ledig tid før i kalenderen, bedes du venligst ikke tage den. Da det så betyder, at de kunder som allerede er i et forløb, måske ikke kan komme til OG ikke mindst, at du ikke kan få et ordentligt forløb med minimum 1 tid pr uge (=dårligere resultat).

2. Gratis “prøv et mini-facelift”

Jeg tilbyder, at du gratis kan prøve et minifacelift og afsætter 30 min (værdi 600 kr) derfor bedes du være opmærksom på, at frist for afbud er 48 timer før. Melder du afbud derefter eller udebliver, betragtes det som udeblivelse og du vil da få fremsendt en faktura med udeblivelsesgebyr på 200 kr.

Betaling

Du betaler først ved behandling og jeg modtager kontant, mobilepay eller kreditkort.

Klippekort/gavekort: Du bestiller bare dine tider.

Handelsbetingelser pr. 1/2-2020:

 • Afbestilling skal almindeligvis ske 48 timer før behandlingens start. Pga Covid19 bedes du altid aflyse din tid, såfremt du har tegn på luftvejsinfektion, også selvom det er med kort varsel – det koster dig ikke noget.
 • UDEBLIVELSE: Da koster det et gebyr på 100% af behandlingens pris. Jeg har fuld forståelse for at man kan blive akut syg eller der kan ske andet så man ikke kan passe sin aftale. MEN så sætter jeg stor pris på, at du giver besked på SMS 2254 6908.
 • Ved de gratis hudkonsultationer koster det 200 kr. ved udeblivelse eller afbud efter 48 timer.

Kontraindikationer ved microcurrent behandlinger:

 • Hvis du lider af følgende, kan du desværre ikke behandles med microcurrent (=alle løft), da microcurrent kan påvirke din lidelse/graviditet/pacemaker:

  • Pacemaker
  • Epilepsi
  • Alle former for aktiv cancer
  • Sclerose
  • Graviditet
  • Hyperallergi

  Jeg kan godt behandle dig med microdermabrasion, peeling og diverse masker (fugt og øjne), som klart kan anbefales, så du også kan få lidt lækkert.

  Antidepressiv medicinsk behandling: Så kan du godt tåle behandlingen, men skal være opmærksom på at der kan gå lidt længere tid før end resultatet kan ses.

  Botox: Har du fået behandlet et område med Botox tidligere, anbefaler jeg, at du venter med at opstarte et forløb til 3 måneder efter indgivelse. Alternativt kan jeg undgå det område, som du har fået injektioner på. Det der sker med en muskel som har fået botox er jo, at den lammes og da jeg arbejder på at få muskler til at stramme sig – kan jeg desværre ikke det hvis den er lammet 🙁

  Fillers: Er du behandlet med fillers, anbefaler jeg at du først opstarter et forløb 14 dage efter din fillers-behandling.

  Hvis du er i tvivl, så ring til mig på 22546908 så tager vi en snak om det.

CACI TREAT

Holte Stationsvej 16, 1. sal
2840 Holte
Tlf. 2254-6908

ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag: 9-16
Torsdag: 14-19
Lørdag: 9-14
Som regel lukket tirsdag