Hvad er CACI?

CACI står for Computer Aided Cosmetology Instrument.

Alle behandlinger udføres med Caci Synergi S.P.E.D., som er den mest avancerede microcurrent (mikrostrøm) maskine på markedet til antiagebehandling og ansigtsløft/facelift uden brug af invasiv kirurgi, injektioner, laser eller filler. Så Caci er velegnet til dig, hvis du gerne vil undgå invasive behandlinger. Du er selvfølgelig også velkommen, hvis du allerede har fået foretaget de nævnte behandlinger.

Hvad er Caci microcurrent?

Microcurrent (mikrostrøm) terapi er en Nobelprisvindende og klinisk bevist behandlingsmetode som genoptræner muskulaturen. Metoden blev først anvendt til behandling af Bells Palsy (ansigtslammelser) og til muskellammelser efter slagtilfælde. Man opdagede da, at behandlingen fik patienterne til at se yngre ud. Siden hen har Caci International i London udviklet flere højteknologiske maskiner. Den maskine, som anvendes hos Caci Treat er Synergi S.P.E.D., som er den allernyeste på markedet.

Hvordan virker microcurrent?

Microcurrent er mikrostrøm, altså elektriske impulser som huden behandles med. Ansigtet har over 30 muskler, nogle ligger overfladisk andre dybere og det er disse muskler som stimuleres med en dyb indtrængende lav frekvent strøm. Det bevirker, at musklerne genoptrænes, løftes og tones tilbage til deres naturlige/oprindelige position. Ved behandlingen kan mærkes en prikkende fornemmelse til næsten ingenting.

Hvilke resultater kan opnås?

 • Hudens celler genoplades med energi (ATP) med op til 500%
 • Aktiviteten af hudens fibroblaster (er dem der danner collagen) øges med op til 60%
 • Proteinsyntesen i huden øges med op til 73%
 • Muskelfibrene genoptrænes, løftes og tones
 • Der kan behandles tæt på øjnene og direkte på læbelinjen (lipplump)

Hvilke synlige resultater kan jeg se?

Uvildige kliniske undersøgelser viser at:

 • Rynkedybden reduceres med op til 70% (efter 5 behandlinger)
 • Hudens elasticitet øges med op til 88% (efter 10 behandlinger)

Hvor mange behandlinger skal man have?

 • Man skal have 10-15 behandlinger. Har man mange rynker eller solskadet hud skal man nok regne med 15 behandlinger. Man kan med fordel købe et klippekort til 10 behandlinger og betaler kun for de 8..
 • Minimum 1 behandling hver uge og gerne 2.
 • Max 7 dage imellem hver behandling.
 • Opfølgende behandling er mest hensigtsmæssig hvis det sker hver 4-5. uge. Men der kan gå helt op til 8 uger – men tyngdekraften vil selvfølgelig begynde at virke den modsatte vej (nedad) og få en negativ effekt på løftet. Lidt ligesom fitness træning, at det skal også vedligeholdes hvis en effekt ønskes. OBS Går der længere tid (over 12 uger) imellem behandling er man nødt til at starte forfra.
 • Man kan bruge en Caci-behandling som “red carpet” behandling og blot få en enkelt behandling. Da er varighed af effekt omkring 5 dage.
 • Årsagen til, at man skal have 10-15 behandlinger er, at styrken af microcurrent gradvist øges og på den måde forlænges effekten.

Det betyder, at du forholdsvist hurtigt opnår synlige resultater. Hvis du blot ønsker at prøve 1 behandling er det selvfølgelig også muligt. Og du kan derefter beslutte om du ønsker et forløb. Der kan være lidt rødme efter behandlingen, men ellers ingen bivirkninger og du kan tage videre på arbejde.

Der er ingen smerte eller narkose forbundet med behandlingerne. Alle, både unge, ældre og uanset køn, vil have glæde af behandlingen.

Under behandlingen stimuleres de fleste af ansigtets muskler igennem 2 poler der transmitterer mikrostrømimpulser. Selvom der vil ses en bemærkelsesværdig forskel ofte allerede ved første behandling, skal der for at opretholde en længerevarende effekt gives mellem 10-15 behandlinger (afhængig af dybde på rynker, omfang af acne mm).

Teknikker som benyttes

Ved alle behandlinger benyttes Caci Synergi maskinen og jeg vil i det følgende beskrive mere indgående hvilke avancerede teknikker der anvendes:

S.P.E.D. Microcurrent LED

Synergi maskinen er den eneste på markedet som benytter S.P.E.D. Microcurrent LED. Det vil sige, at man bruger stimulation med en elektrisk neuromukulær stimulator samtidig med, at man øger effekten ved brug af LED lysterapi. På den måde opnår man en synergieffekt som fremmer dannelse af collagen, hvilket medfører et bedre resultat som opnås i længere tid end traditionel microcurrent behandlinger.

Orbital microdermabrasion

Når huden ældes (sker desværre allerede fra 30 års alderen) påvirkes hudens cellefornyelse som bliver langsommere. Ved orbital dermabrasion opnås en mere effektiv exfoliering end ved, hvad der kan opnås ved exfoliering med cremer eller traditionelle microdermabrasions, da der samtidig også anvendes LED lysterapi som fremmer heling og foryngelse af huden.

Ultrasonic dybderens (ultralyd)

Det er muligt at foretage en fantastisk dybderens med hele 27.000 vibrationer pr. sekund som effektivt fjerner døde hudceller og som udrenser epidermis på en mere skånsom måde end traditionelle microdermabrasions.

LED lysterapi

Ved alle behandlinger bruges samtidig LED lysterapi. Der bruges rødt og blåt lys, som medvirker til:

 • Øget produktion af collagen
 • Blødgører fine linjer og rynker
 • Antibakteriel effekt
 • Beroligende effekt

ETR pads

Er en meget effektiv behandling af ansigt eller hals vha. elektroder, som bevirker et kontinuerligt flow af microcurrent på det valgte område samtidig med at man kan behandle specifikke problemområder fx ar, fine linjer, rynker.

Call Now Button