Find vej

Du finder Caci-Treat centralt i Nordsjælland i Holte på adressen Holte Midtpunkt nr. 20 på 2. sal. Opgang 20 er lige ved Kvickly i stueetagen og ved apoteket på 1. sal. Når du er kommet til opgang 20, tager du enten elevator eller trappe op til 2. sal. Derefter følger du skiltningen og finder min dør lige mellem fodklinikken og advokaten. Venligst kom 5 min før behandlingens start, da jeg ikke har et venteværelse. Men der er lidt stole lige ved elevatoren på 2. sal som man er velkommen til at benytte. Kommer du i god tid, kan du nyde nogle af alle de andre gode butikker i Holte Midtpunkt.

Parkering

Der er masser af gratis parkering lige omkring Holte Midtpunkt, vær OBS på at de fleste har 2 timers parkering og husk at sætte parkeringsskive. Helt ovre imod skoven mellem Kongevejen og Holte Stationsvej, er der ubegrænset parkering.

Offentlig transport

Kommer du med bus eller tog, kører S-toget lige til Holte Station og det tager blot 2-5 min at gå fra stationen hen til Holte Midtpunkt. Mange busser kører også til Holte. Se venligst rejseplanen.

Call Now Button