Køb Gua Sha

Du har nu mulighed for at købe forskellige behandlingsrelaterede produkter. Jeg sælger kun produkter, som jeg selv har afprøvet og som jeg kan stå 100% inde for. Der skal også være en rigtig god mening med produkterne dvs. de skal komplimentere de behandlinger jeg tilbyder. På den måde kan du være sikker på, at de gør noget godt for dig og for din hud. Hvis du endnu ikke har prøvet en CACI behandling, så kan du stadig have stor glæde af produkterne. De vil helt klart have mindst lige så god effekt på dig 🙂 De supplerer bare rigtig godt den opløftende effekt som CACI har, vedligeholder effekten bedre i den tid der går imellem hver behandling. Det er hemmeligheden.

Gua Sha

Denne 1. sortering Gua Sha fra Calmish har form som en lille fisk, er nem at bruge og er den perfekte Gua Sha til lymfedrænage, muskelafspænding og akupressur.

  • Siden på fisken er til lymfedrænage og lifting.
  • Hovedet er til at gå i dybden ved muskelspændinger, og til et let drænage rundt om øjnene.
  • Halen er til kæbekant, kindben og øjenbryn.
  • Halespidserne bruges til akupressur og til at arbejde i zig zag i rynkerne for at øge blodcirkulationen i området og derigennem hudfornyelsen.

Da du skal bruge en olie/balm sammen med din Gau Sha, er det nu også muligt at købe en “pakke” hvor du både får 30 ml squalane øko olie og en Gau Sha. Så slipper du for at skulle på jagt efter en god olie.

Gua Sha beauty tool i Rosaquartz
+ vejledning
+ FAQ
kr. 399,-
Køb her
" Beauty Pakke":
Gau Sha beauty tool i Rosaquartz
30 ml øko squalane olie
+ vejledning
+ FAQ
kr. 450,-
Køb her