Anmeld

Her kan du skrive en anmeldelse af Caci Treat.

Navn
Email
Overskrift på anmeldelse
Rating
Skriv din anmeldelse her

Stor effekt

★★★★★
CACI var lige det, jeg havde brug for. Havde en ansigtslammelse som stadig driller lidt - denne behandling hjalp meget!! Og så tog den også lige lidt af den begyndende hængehud og smårynker - det er såå dejligt og Anja er super dygtig!!
- Annette Kleisdorff

Synligt resultat

★★★★★
Har fået 10 ansigtsbehandlinger med flot resultat. Jeg har tidligere fået andre slags behandlinger, og sammenlignet med dem virker CACI Treat næsten endnu bedre. Min kæbelinje blev strammet op som jeg ønskede. Anja er en meget behagelig og kyndig behandler! Kan kun anbefales!
- Emma

Super behagelig klinik

★★★★★
Super skøn klinik med store resultater! Har selv fået lavet lipplump og kunne allerede se forskel efter første behandling. Ved peeling har jeg også set store forbedringer af hud i forhold til urenheder efter første behandling og endnu bedre resultat efter anden behandling. Kæmpe anbefaling herfra! Super klinik hvor man mødes af søde Anja og bliver taget imod med åbne arme. Total afslapning med varme i sædet og i behagelige omgivelser, som lægger op til afslapning. Slet ikke smertefuldt, men tværtimod super behageligt! Kan kun anbefale klinikken.
- Christine