Om Caci Treat

Min baggrund

Caci Treat er stiftet af Anja Christine Røgind. Jeg er en erfaren sygeplejerske uddannet i 1992 fra Sankt Lukas Stiftelsens Sygeplejeskole og jeg har altid beskæftiget mig med at yde god kundeservice. Om det har været som sygeplejerske, som projektleder på Privathospitalet Hamlet og Apotekerforeningen, kvalitetskonsulent i PFA Pension, som lægesekretær hos privatpraktiserende læger eller som salgschef i MyClinic – så har mit fokus ALTID været mine kunder 100% (patienter) og mit mål, har altid været at yde den allerbedste professionelle service.

Caci International i London har deres egen uddannelse, hvor jeg selvfølgelig har været på kursus, er eksamineret og godkendt i at udføre alle deres behandlinger.

Kort fortalt om Caci og hvordan jeg opdagede denne fantastiske behandling

Jeg læste tilfældigt om Caci behandling i et ugeblad og da jeg på ingen måde har haft lyst til at få injektioner, fillers eller andre kirurgiske ansigtsløft – men bare vil være den bedste udgave af mig selv, tænkte jeg, at jeg kunne prøve denne behandling. Der er desværre kun 2 klinikker i Danmark, foruden min som tilbyder Caci behandling, men Caci Treat er den eneste klinik som anvender mikrostrøm samtidig med LED lysterapi. I England er der 6000! Jeg er selv meget tilfreds med resultatet: Rynker er blevet mindre, mine kinder sidder højere, mine øjne er løftet, min hud virker forynget og mere ensartet, mindre og færre porer mm. Behandlingen foregår i rolige omgivelser og er meget behagelig og afslappende. Så jeg ER fan og er sikker på at du også bliver det. Behandlingen er for alle og kan tilpasses dit behov. Det er aldrig for sent at komme i gang. Yngre personer, har glæde af behandlingen da den forebygger fine linjer, rynker og medvirker til at forbedre huden. For alle andre virker behandlingen reparerende, opstrammende og forfiner ens hud.

Indehaver Anja Røgind 52 år
Indehaver Anja Røgind 52 år