Nyheder

Naturligt facelift uden kirurgi

Caci Treat er kort fortalt et alternativ til dig, som ikke ønsker at få foretaget invasive indgreb med injektioner og fillers, men alligevel gerne vil se så godt ud som muligt, på en naturlig måde. Klinikken er åben for alle køn og aldre og jeg tager udgangspunkt i, hvad DU ønsker og møder DIG med en professionel og naturlig tilgang.

Hvad er CACI?

CACI står for Computer Aided Cosmetology Instrument (dvs computerstyret kosmetisk instrument) og består af 1) behandling med microcurrent og 2) behandling med LED lysterapi. Det LØFTER DIT ANSIGT – STRAMMER MUSKULATUREN – FORBEDRER HUDTONEN – MINIMERER FINE LINJER OG RYNKER.

Jeg er specialist i CACI behandlinger og det betyder for dig:

– at de behandlinger som tilbydes i klinikken, kan jeg garantere har en positiv effekt på din hud.

-det betyder også, at jeg holder mig til det jeg ved noget om og derfor ikke tilbyder traditionelle skønhedsbehandlinger, makeup, negle etc.

Du kan få foretaget ansigtsløft, kæbeløft, læbefylde og balleløft ved brug af microcurrent og lysterapi. Behandlingen er smertefri og behagelig og booster samtidig dannelse af collagen og øger celleenergi med op til 500%.

Derudover tilbydes også peelings og microdermabrasions, som er velegnede til rens af huden, både overfladisk (dermabrasion) og dybderens (peeling). Begge behandlinger kombineres med den meget effektive LED lysterapi. Der gives studierabat til unge på den særlige CACI Clean behandling.

Caci Treat benytter sig af den mest avancerede microcurrent maskine på markedet CACI Synergi S.P.E.D. som KUN er til professionel brug. Modsat andre microcurrent maskiner sørger CACI for at musklen rammes vha. en helt særlig tsunamibølge-effekt, som betyder at når huden rammes er effekten svag og når mikrostrømmen rammer musklen (som ligger dybere nede selvfølgelig) så er effekten størst. Dermed opnås en opstramning af musklen og da der samtidig arbejdes med lysterapi under behandlingen, vil resultater ses hurtigere og være mere længerevarende end traditionel microcurrent.

CACI behandlinger er utroligt populært i UK hvor celebrities som Madonna, Jennifer Lopez, Linda Evangelista, Kim Basinger, Emma Stone, Piers Morgan og Amanda Byram ofte behandles med CACI.

Læs mere her på hjemmesiden om de avancerede behandlinger som tilbydes og som er for alle køn, mænd, kvinder, unge og ældre.

Call Now Button